In english

Kontakt
FORSIDE VOGNPARK VÆRD AT VIDE KONTAKT

Vognpark

Vi råder over fire forskellige bustyper: Fælles for vognene er, at de er udstyret med kaffemaskine, køleskab, fjernsyn, spillemaskine, DVD- og cd-afspiller. Desuden er der adgang til 230 volt til blandt andet mobiltelefonladere og bærbare computere. Busserne er som nogle af de eneste i Danmark godkendt som sovebusser med faste køjer.

Alle vores vogne er monteret med partikelfilter der gør, at de er godkendt til kørsel i København, Ålborg og en række europæiske storbyer.

Klik på billederne for nærmere beskrivelser.

Tourbus, type I Tourbus, type I 15 siddepladser og mulighed for op til 10 m3 bagage. Bussen er indrettet, så de kan matche de fleste behov ved kørsel i Danmark og er opbygget til orkestre, der foretrækker - eller har brug for - at have udstyr med i bussen.

Tourbus, type II 15 siddepladser og 10 køjer. Bussen er fint indrettet til både nationale og internationale ture. Den er udstyret med toilet, aircondition, 10 køjer bagest og bl.a. en komfortabel sofa forrest.

Tourbus, type III 14 siddepladser og 12 køjer. Bussen er indrettet og udstyret til lange og/eller internationale turnéer. Den er udstyret med toilet, aircondition, 12 køjer i midten, 9 siddeplader forrest og en magelig sofa til 5 personer bagest.

Tourbus, type IV 16 siddepladser og 10 køjer. Vognen er ligeledes indrettet meget komfortablet og egner sig fortræffeligt til lange ture.

Trailere Er der behov for større bagagekapacitet, kan vi tilbyde lukkede trailere på 10-17 m3.

Racerbane Til legebørn i alle aldre, kan vi med stolthed præsentere en mobil Scalextric Digital racerbane; ren underholdning!


BUSFORSYNINGEN - Niels Ebbesens Vej 29 - 1911 Frederiksberg C. - Tlf. 40 10 70 69 - www.busforsyningen.dk

webmaster
24-may-2017